Om By Oak

Det gode håndværk

Vores proces starter med at udvælge et stykke træ. Vi foretrækker at finde noget træ med en historie, må det være fra en kirke, en havn eller noget andet. Når vi har fået træet hjem, starter den kreative proces. Her studerer vi træet og kommer med ideer til hvordan det udnyttes bedst muligt og stadig giver det flotteste resultat. Sidste skridt er at lave selve møblet. Denne proces giver meget unikke møbler og meget lidt spild. At dit møbel har en historie inden det blev til dit møbel, giver en helt anden sjæl, end hvad man kan opnå med ny fældet træ.

Økologi og bæredygtighed

Vi bruger økologiske produkter fordi de er bæredygtige og mindre skadelige. Alt vores træ er fsc-mærket eller genbrug. Det begrænser vores udvalg af frisk træ, men det er en udfordring vi føler er værd at tage op. Vi er af den overbevisning, at når man køber et kvalitetsprodukt, så er en del af den kvalitet at produktet er sikkert og bæredygtigt. 

Kundeservice

At handle hos By Oak skal være en god oplevelse hele vejen igennem. Derfor går vi meget op i at yde en god kundeservice. Hos os snakker du med den samme person hele vejen igennem forløbet, fra du vælger et produkt til det er leveret.

@byoakdesign

By Oak     //     Nørholmsvej 212, 9000 Aalborg     //     Tlf.: 81 72 00 24     //     Mail: info@byoak.dk

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Handelsbetingelser / © 2019 BY OAK / Sisse S.